Om nika communication

Mönster och färg. En passion, ett intresse, en självklarhet.

----------


Jag heter Veronika Chromik och jag är grundaren av och formgivare på nika communication.

Med start som konsult inom marknadsföring och kommunikation, släppte jag min första grafiska kollektion våren 2015. Jag formger färgmönster och värderar tydlighet, enkelhet och värme i min design som jag i dagsläget trycker på kort och posters (planscher).

Allt som ofta när jag letar efter, framförallt, gratulationskort är de antingen färgglada med flera motiv, eller enkla, stilrena och svartvita. Sällan hittar jag de i kombination, alltså stilrena med fokus på design, men i FÄRG. Det är denna skarv jag vill bidra till med min kollektion av kort. Hos nika communication hittar du det unika kortet för alla tillfällen; gratulationskort, inbjudningskort, tackkort m.fl. Det går även bra att beställa skräddarsydda kort till ditt event.

En mammaledighet bidrog till ytterligare inspiration, nu med fokus på barnrummet. Tillsammans med min passion för mönster och färg växte en ny produktkategori fram, posters (planscher). Mina ABC- och 123-posters sätter prägel på barnrummet och ballongerna är omtyckta av både stora och små. Du hittar även andra färgglada och stilrena motiv till resten av hemmet.

Du kan köpa mina produkter i shoppen här för leverans inom Sverige eller i min Etsy shop för leveranser utomlands. Det går även bra att lägga en beställning via mail om du hellre vill betala med Swish. Läs mer under Köpvillkor/Order info.

Jag har min bas i Helsingborg, Sverige men välkomnar även internationella uppdrag då jag tidigare har arbetat i både Spanien och England och trivs i en internationell miljö. Jag kommer att fortsätta utveckla min kollektion och säkerligen addera nya produktkategorier i färgmönstrets anda. Min inspiration? Familjen, hemstaden Helsingborg och alla platser däremellan på våra resor.

Har du frågor, förslag på samarbeten, projekt du vill diskutera eller vill du lägga en beställning? Välkommen att höra av dig till veronika[at]nikacommunication.com.

For international orders, please email veronika[at]nikacommunication.com or visit my shop at Etsy where I ship worldwide.

Kontaktinformation
veronika[at]nikacommunication.com
0704070273
linkedin.com/in/veronikachromikl